Macrina Bârlădeanu

Actriță

PERFORMANCE

Țin foarte mult la proces şi nu mă grăbesc, vreau să parcurg lucrurile treptat, vreau să explorez orice oportunitate, să mă bucur de ea şi să învăţ cât de mult pot din ea.

Macrina Bârlădeanu – performance

A.P. Cehov – Platonov – Monologul Annei Petrovna
Înregistrare realizată la Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” – noiembrie 2022
Concept video: Virgil Oprina

PREZENTARE

În momentul de faţă, cel mai important pentru mine este să muncesc cât mai mult, să întâlnesc cât mai mulţi oameni, să fiu provocată să-mi depăşesc limitele şi să descopăr, să aflu cine sunt eu cu adevărat şi ce pot eu să ofer.

Macrina Bârlădeanu se prezintă

Înregistrare realizată în noiembrie 2022

SCURTĂ BIOGRAFIE

Macrina Bârlădeanu

Actriță

(n. 1996, Frasin, Republica Moldova)

În 2019, a început studiile de actorie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. În același an, a absolvit Facultatea de educație fizică și sport a Universității Babeș-Bolyai din Cluj. În prezent urmează programul de Masterat al UNATC, cu specializarea „Arta Actorului”.

În acești ani, a lucrat la diverse proiecte din cadrul facultății, atât cu studenți la regie de film cât și cu cei de la regie de teatru. În 2021 a avut premiera spectacolului “Cloaca” la teatrul Nottara, în regia lui Cristian Popescu, în care jucat rolul Femeii. A interpretat rolul Anei, în filmul “R.M.N” în regia lui Cristian Mungiu, a cărui premieră a avut loc în 2022.