Parteneri

MULȚUMIRI

TUTUROR CELOR CARE SUSȚIN PROIECTUL
COOLSOUND 2021 • Online despre scena independentă românească

Proiect lansat și realizat cu sprijinul JTI

JTI este printre primele companii multinaționale care au investit în România, încă din 1993 (ca R.J. Reynolds), fiind recunoscută pentru susținerea celor mai importante evenimente culturale din România: FITS, TIFF, SoNoRo, Turnee de poveste, turnee de muzică clasică în orașe mici.

Întâlnirile JTI, devenite un brand cultural național pentru dansul contemporan, au ajuns în acest an la cea de-a XXI-a ediție, dând consistență vieții noastre artistice.

JTI este, de asemenea, sponsor oficial al Gigi Caciuleanu Romania Dance Company, sponsorizând spectacole de mare succes: „OuiBaDA”, „D’ale noastre”, „Folia”, „FabriKa”, „Un minut de dans sau UFF!”, „L’Om Dada”, „EmojiPlay” sau ”Kiritza”.

În eforturile de incluziune ale ultimei perioade, JTI sprijină proiectele COOLsound.ro – on line despre scena independentă românească și A Hand for the Poet / Aplauze pentru poet.

Producător

ProContemporania este un producător de conținut cultural care aduce împreună ideile culturale și oamenii cu inițiativă. Își propune să atragă cât mai mulți investitori în industria creativă din România, care să sprijine realizarea, promovarea și difuzarea unor produse originale de calitate, contribuind astfel consistent la menținerea rolului fundamental al culturii și la deschiderea sa către noi categorii de public.

Parteneri

Parteneri media