Codrin Boldea

Actor

PERFORMANCE

Un artist fără arta lui, cu siguranță că este un artist trist, pentru că nu își poate face meseria.

Codrin Boldea – performance

Fragment din Starea de asediu, de Albert Camus
Înregistrare realizată la CREART / Teatrelli, aprilie 2021
Concept video: Virgil Oprina

PREZENTARE

Când vom ieși din această umbră, din acest întuneric care ne-a acoperit, când se va face lumină, vor ieși la iveală artiștii care în acest timp au făcut ceva cu ei și pentru ei. Pe mine, mă motivează această perspectivă.

Codrin Boldea se prezintă

Înregistrare realizată în aprilie 2021

SCURTĂ BIOGRAFIE

Codrin Andrei Boldea

Actor

(n. 1994, București)

Absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”, secția actorie, face parte din trupa de teatru condusă de Victor Ioan Frunză, în care activează de mai bine de șase ani. Colaborează cu instituții de teatru precum: Teatrul Metropolis, Teatrul de Comedie, Teatrul Dramaturgilor Români și Centrul Cultural Lumina, în diverse spectacole: “A douăsprezecea noapte”, “Hamlet”, “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, “Șeful sectorului suflete”, “Nora”, “Școala nevestelor” etc.

A obținut premiul de debut la Gala Premiilor UNITER 2018 pentru rolul “Laertes” din spectacolul “Hamlet” de la Teatrul Metropolis, direcția de scenă Victor Ioan Frunză. A practicat dans sportiv timp de 8 ani, participând la diverse competiții internaționale desfășurate în Germania, Anglia, Grecia, Ungaria, Bulgaria etc. A activat ca toboșar în două trupe, dezvoltând în timp o pasiune pentru muzică. A regizat patru sketch-uri în cadrul unei echipe de tineri artiști, cu care și-a propus să își extindă cunoștințele și abilitățile în domeniul cinematografic.

GALERIE DE IMAGINI

Fotografii: Adriana Grand