Mădălina Ignat

Actriță

PERFORMANCE

Aş vrea să se ştie că noi încă existăm, deşi pentru unii dintre noi a trecut un an de când nu am mai urcat pe scenă.

Mădălina Ignat – performance

Nina Zarecinaia – din Pescăruşul de Cehov
Înregistrare realizată la Sala „ARCUB” – București
Concept video: Virgil Oprina

PREZENTARE

Oamenii au nevoie de artă, au nevoie de teatre, de cinematografe şi de concerte. Sper ca în viitor să revenim la normal. Arta și educația sunt importante și trebuie să fie tratate ca atare și să fie accesibile tuturor.

Mădălina Ignat se prezintă

SCURTĂ BIOGRAFIE

Mădălina Ignat

Actriță

(n. 1988, Miercurea Ciuc)

Mădălina Ignat s-a născut și a crescut în Miercurea Ciuc. Venind dintr-un oraș mic, primul contact cu teatrul profesionist l-a avut abia în anii studenției, la București. Atracția pentru teatru a descoperit-o însă în adolescență când, fără să știe de ce, s-a apropiat de actorie și a participat la festivalurile de teatru organizate de școală.

După terminarea liceului a decis să studieze jurnalism la Universitatea din București. În anul I de facultate a primit ca temă realizarea unui reportaj și astfel a ajuns la Teatrul Studențesc Podul unde l-a cunoscut pe cel care îi va deveni mentor și care o va îndruma spre actorie, profesorul Cătălin Naum.

În anul 2010, la recomandarea lui Cătălin Naum, a ajuns la Teatrul Bulandra, unde a colaborat ca sufleor la mai multe spectacole, experiență ce a fost definitorie pentru formarea sa artistică, o a doua școală de teatru.

În 2016 a absolvit Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion, secția Actorie, la clasa profesorului Virgil Ogășanu.

A colaborat ca actriță cu teatre independente din București, ca Teatrul de Artă, Godot Cafe-Teatru și, de asemenea, cu Teatrul Excelsior, Teatrul de Revistă și Teatrul L.S. Bulandra.